Sunday, 1 January 2012

Blog yang telah dilupai

Aisyh , seriously blog ini dah dilupakan . SORRY ! i'm a busy woman now yeah ! HAHA . memang laa dak universiti la katekan . EH eh eh , UNIVERSITI MALAYSIA SABAH KAMPUS ANTARABANGSA LABUAN . Haaa , panjang kan kan ?? HAHA . Dak u dah kite taw ! HAHA :) Saya seorang budak yang ambik kos ISLAMIC FINANCE , dalam bm kewangan islam jehh ! Seriously , semenjak duk sini agak agak dah 2 3 bulan dah ni , agak tak memuaskan betul lagi laa . boring tahap tak taw nak cakap cam ne dah . HUHU . LABUAN je kot ? korang search kt google , then tengok ape yang menarik . aisyh ! siyes tak de pape . buhsannn ! tapi , takpee demi study terpakse jugaklaa . slow slow jugak terima tempatn yang bernama LABUAN niyh ! HIHI 

                                                              * nilahh logo UMS tercintee . HIHI .

                                                        * secaran rasminyaa student UMS :) bangga !


okay dah laa , nak sambung study pulakk . maklumlaa minggu study sekarang niyh . kena la study . esok , aku exam EKONOMI . please pray for me yeah ! aminnnn <3

Sunday, 12 June 2011

JUARA af musim sembilan !


AKADEMI FANTASIA sudah abis okee ! Agak borink KONSERT last af sembilan ni ! btw , congratez HAZAMA ! JUARA ! Adess ! LOVE3 ! hehe . kalau FINA menang lagi best . Cembeng juga HAZAMA ! huahahaha . PEN OFF ! zZZzzzz !!

Friday, 10 June 2011

hobby !

edit pic ! hoby ! mantoop ! huhu .

Thursday, 9 June 2011

As a new blogger


Wallaweehhh !!
new hobby ! BLOGGER okiee !